Home widget top left

You can add widgets here from Admin->Appearance->Widgets

Profil

alt er godt

Det handler om at finde den rigtige stemme på engelsk. Din stemme. 

.

Dit sprog og din skriftlige tone kan give dig et løft hos et international publikum. Som englænder, professionel skribent og redaktør tilfører jeg dine engelske tekster og oversættelser en professionel, flydende stil, der gør dig i stand til at kommunikere selvsikkert med et kvalitetsbevidst, internationalt publikum.

En tekst handler altid om indhold og kontekst. Mere end 15 års erfaring med vidt forskellige organisationer og kulturelle institutioner har givet mig den erfaring der skal til for at levere dit budskab præcist og fængende. Jeg er grundig i min research, så dine fakta altid er på plads. Samtidig sikrer jeg, at dit budskab fortsat har relevans i en bredere international kontekst – at du rammer rigtigt.

En god tekst eller oversættelse er altid et samarbejde. Mellem organisationer, virksomheder, redaktører, forfattere, oversættere og grafiske designere, lige fra redaktionel planlægning til endelig korrekturlæsning. Min professionelle erfaring har givet mig uvurderlig øvelse i projektkoordinering– og jeg leverer altid til deadline.